19 september: Food for Thought Seminar

19 september: Food for Thought Seminar

Bij culinair hoogvlieger De Monarh in Tilburg

Voor het vierde achtereenvolgende jaar organiseren wij ons spraak- en smaakmakende belevings-seminar Food for Thought. Een exclusieve gelegenheid voor onze relaties om zowel op professioneel als culinair gebied kennis te maken met het nieuwste van het nieuwste en het beste van het beste. Een avond waarop het menu behalve verfijnde gerechten ook vernieuwende bijdragen uit het vakgebied vermeldt. Opgediend en voorgeschoteld door talentvolle sterrenkoks en gepassioneerde sprekers. Food for Thought prikkelt de zintuigen en scherpt de geest. Een avond in het teken van het verkennen en ervaren van nieuwe inzichten en perspectieven. Food for Thought staat voor ontmoeten, kennis delen en genieten.

Onze sprekers

We hebben drie spraakmakende sprekers bereid gevonden om hun kennis, inzichten en ervaringen met onze gasten te delen. Ruud Niessen (partner/adviseur bij EVZ organisatieadvies) behandelt het onderwerp Strategic Workforce Planning en introduceert een bedrijfskundig SWP begrippenkader. Ruud gaat aan de hand van praktijkvoorbeelden in op het belang van denken in scenario’s. Karin Eijgenstein (Global Management & Leadership Development Manager bij AkzoNobel) heeft als titel voor haar bijdrage gekozen voor ‘Make the best talent’. Zij vertelt over de uitdaging van AkzoNobel om wereldwijd alle People Managers consistent te inspireren en te ontwikkelen, zodat de gewenste leiderschapscultuur ontstaat. ‘Buy the best talent’ heet de bijdrage van Inge Vernooy-Klijberg (Manager Talent Acquisition Benelux bij Philips). Zij komt op interactieve wijze een inkijk geven in de recruitment strategie, operationele uitdagingen en inzichten van Philips bij het werven van toptalent in een internationale arbeidsmarkt. Ten slotte zal gastheer Steven Stephania (Algemeen Directeur bij Talentsourcer) de gasten bijpraten over de praktijk van vandaag en morgen. Hij gaat onder meer in de snel veranderende wereld van werk en de invloed hiervan op wervings- en selectievraagstukken.

Over De Monarh

‘Culinaire hemelbestormer’. Een beter compliment kun je als restaurant niet krijgen van de doorgaans toch best kritische culinaire pers. De Monarh ontving het predicaat niet alleen vanwege het opvallende onderkomen in het monumentale klooster De Rooi Harten aan de Bredaseweg in Tilburg. Want in die historische omgeving worden de meest innovatieve kooktechnieken ten toon gespreid. Exploitant Danny Kovacevic baarde vorig jaar in de RTL Late Night Show van Humberto Tan nog opzien met zijn zwevende amuse. De culinaire liefhebbers hebben De Monarh massaal omarmd. Uit eten bij deze hemelbestormer staat garant voor één en al beleving, in smaak en in sfeer.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u graag deelnemen? Neem dan contact met ons op via 085 877 1859 om uw plek te reserveren.

Nieuwsbrief 01

By | 2018-05-04T11:15:47+00:00 22 augustus, 2016 |Nieuwsbrief 01-2016|

Over de auteur: