Als ondernemer moet je zelf groeien voor je bedrijf kan bloeien! Dit is hoe UITZICHT inzicht geeft…

Vorig jaar koos ik eindelijk eens voor mezelf. Ik nam de ruimte om te reflecteren op wat ik de afgelopen 5 jaar geleerd had als mens en ondernemer. Op aanraden van een bevriende ondernemer besloot ik samen met hem af te reizen naar Ibiza en daar met 8 andere ondernemers een diepe reflectie aan te gaan. Confronterend, Bevrijdend en Stimulerend!

Ik kreeg inzicht in mijn kwaliteiten en blinde vlekken als mens en de impact hiervan op mijn team, klanten en mijn persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Vanuit dit robuuste fundament zijn we als groep ondernemers gaan werken aan onze individuele visievorming, strategiebepaling en het concretiseren van de doorvertaling hiervan naar de praktijk. Het was extra doeltreffend omdat we als deelnemers allen het ondernemerschap als praktijkcasus inbrachten. Nuchter, Effectief en Toepasbaar… Zonder poespas.

Ik ben nu een jaar verder en kan met enthousiasme delen dat het gewerkt heeft. Niet alleen voor mij persoonlijk, maar ook voor de mensen om me heen in mijn dagelijkse werk. Ik ben met focus aan het bouwen aan de verdere ontwikkeling van Talentsourcer en zie het resultaat hiervan concreet terug in Klanttevredenheid, Persoonlijke Effectiviteit, en niet onbelangrijk; Groei.

Waarom deel ik dit met je? Omdat ik je dezelfde ervaring en ontwikkeling gun… Aangezien je als ondernemer graag het rendement op je investering zuiver houdt, begrijp ik dat je wilt weten wat het concreet in omzetgroei heeft bijgedragen. Stuur me gerust even een berichtje via LinkedIn of e-Mail (steven@https://talentsourcer.nl). Dan deel ik ook dat inzicht.

Op 30 september 2017 staat de 2017 editie gepland. Kijk op https://www.uitzicht.nu/ voor de verdere details.

By | 2018-05-04T11:11:20+00:00 1 augustus, 2017 |Uncategorized|

Over de auteur:

Na meer dan 12 jaar inhouse recruitment oplossingen bedenken en leiden voor organisaties als Randstad, Manpower en Adecco – startte Steven Stephania in 2012 Talentsourcer, resultaat in recruitment. Als expert op het gebied van Recruitment Proces Outsourcing (RPO) koppelt hij met zijn team organisaties in markten met personeelskrapte aan mensen die bij de (groei)fase van die organisaties passen.