Ik zoek een baan in de maakindustrie 2018-06-18T17:47:27+00:00
Talentsourcer
Talentsourcer

JOUW KICKSTART NAAR EEN TOPBAAN

Ben jij een Technisch Talent en ben je toe aan werken vanuit je passie? Bij Talentsourcer werk je als professional volledig op je eigen voorwaarden. Flexibel of juist met zekerheid, in Engineering of Technische Verkoop. Wat je voorkeur ook is, jouw kracht staat bij ons centraal. Jouw identiteit en kwaliteiten. Daar zoeken wij de beste baan bij. Of de ideale werkgever. Of een passend project.

Je krijgt je eigen accountmanager, die tevens je sparringpartner, coach en procesbegeleider is. Zo helpen we je de hele route door, van eerste intake en coaching tot het maken van een concreet persoonlijk ontwikkelingsplan, zodat je dynamisch en up to date blijft. Jij maakt het verschil voor onze opdrachtgevers, dus investeren we in wie je bent, wat je kunt en wat je kunt ontwikkelen. We zien jou niet alleen als werknemer, maar als mens met vele facetten, met een eigen karakter en  individuele mogelijkheden. Onze inzet is dat jij je talenten herkent en optimaal gaat benutten.

beloningsmodel-techniek

Ook ons beloningsmodel draait om jou

Bij Talentsourcer houden we van delen. Van ervaring en kennis, van talent en van liefde voor het vak. En we gaan nog een stapje verder, want we delen ook onze winst met jou. We hanteren een uniek beloningsmodel, waarbij we op een eerlijke manier samenwerken. In aanvulling op je reguliere salaris ontvang je bij Talentsourcer een deel van onze winst als beloning voor je betrokkenheid en inzet bij onze gezamenlijke klant. Dat vinden we wel zo eerlijk.

JOUW SITUATIE IS ONS STARTPUNT

detachering techniek

Van uitzendkracht naar gedetacheerd

Werk jij nu als uitzendkracht en wil je graag meer zekerheid en een betere beloning? In plaats van een oproepcontract bieden wij je een detacheringscontract waarbij we de zekerheid en flexibiliteit volledig op maat afstemmen voor jou.

techniek

Van gedetacheerd naar vast werk

Werk jij nu als gedetacheerde en wil je graag een vast dienstverband? Vanuit onze werving & selectie dienstverlening helpen we je de juiste werkgever en functie te vinden.

projectbasis

Vanuit een vaste baan naar een andere baan

Werk jij nu bij een technisch of productiebedrijf en ben je toe een nieuwe stap maken in je carrière? Vanuit onze werving & selectie dienstverlening helpen we je de juiste vervolgstap te definiëren en bemiddelen we je naar een nieuwe werkomgeving.

Ben je (actief) op zoek naar een andere baan en wil je meer weten over ons unieke beloningsmodel?
Bekijk snel onze actuele vacatures, volg ons op Twitter voor toekomstige vacatures, of bel een van onze recruiters voor een persoonlijk intakegesprek.

BEKIJK DE ACTUELE VACATURES
BEL EEN VAN ONZE RECRUITERS