Onze kwaliteiten 2018-07-12T22:14:09+00:00
onze kwaliteiten
onze kwaliteiten

Binnen Talentsourcer heeft iedereen zijn eigen persoonlijkheid, een eigen kijk op de wereld en unieke kwaliteiten. En dat koesteren we. Juist die verschillen maken ons als team sterk. Opdrachtgevers ervaren toegevoegde waarde, omdat we vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken benaderen, omdat we verder kijken dan wat voor de hand ligt en pas tevreden zijn als we het totale plaatje in kaart hebben gebracht.

Met inlevingsvermogen en kennis van zaken luisteren we naar  uw vragen en wensen, analyseren we uw organisatie en cultuur, onderzoeken we relevante belangen en kruipen we als het ware in de huid van de door u gezochte talenten. We combineren wetenschappelijk onderbouwde methodieken met een diepgaand gevoel voor drijfveren en voorkeuren van mensen.

Wij voorzien in uw personeelsbehoefte op de korte en de lange termijn

We kijken verder dan wat vandaag zichtbaar is en anticiperen op trends in uw sector. Wij weten wat de nieuwe banen van de toekomst worden en weten het juiste potentieel aan te trekken in de vorm van hoogwaardige kandidaten die de ontwikkeling van uw organisatie versterken. Zo zorgen we voor integrale oplossingen voor uw recruitment behoeften, die naadloos aansluiten op de door u ingezette organisatie ontwikkeling.

Wij vergroten uw aantrekkingskracht en probleemoplossend vermogen

Wij helpen zowel bedrijven als kandidaten om hun doelen te bereiken door talenten en werkgevers duurzaam met elkaar te verbinden. Wij geven invulling aan uw visie en strategie door als het ware de menskant van uw organisatie in te kleuren. Daarbij  begeleiden we uw organisatie in het transformatieproces en realiseren we samen met uw HR afdeling passende en toekomstbestendige profielen.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

VRAAG EEN GESPREK AAN